Indiai Kulturális Központ

Az Indiai Kulturális Központ létrejöttének célja, hogy erősítse az India és Magyarország közötti kulturális kapcsolatot olyan elődök nyomán haladva mint Kőrösi Csoma Sándor, Rabindranath Tagore vagy Baktay Ervin. Elérhetőségünk: cultural.centre@indianembassy.hu vagy cultur@indianembassy.hu

Friss topikok

Állandó oldalak

Film: 3 Idiots, 2009 - 2013. szeptember 6. 18:00

2013.09.02. 14:50 Indiai Kulturális Központ

Rendezte: Rajkumar Hirani
Szereplők: Aamir Khan, Madhavan, Sharman Joshi, Kareena Kapoor, Boman Irani
Hang: hindi, felirat: magyar
Műfaj: vígjáték
Hossz: 170 perc

Farhan, Raju és Sancho mérnökhallgatók az egyetemen. Farhan csak az apja kedvéért jár ide, Raju szegény családjának akarna segíteni, Sancho pedig kitűnő tanuló, aki imád mindenféle gépezetet. Hárman jó barátokká válnak és elfogadják Sancho hitvallását, miszerint a tökéletességre kell törekedni, nem a sikerre. Ám diplomaosztójuk napján Rancho köddé válik, és barátai éveken át hiába próbálnak nyomára lelni.

Rajkumar Hirani filmje az indiai filmtörténet egyik legnagyobb sikere. Bemutatásakor minden rekordot megdöntött, és éveken keresztül volt minden idők legnagyobb bevételét hozó bollywoodi filmje. A film számtalan díjat kapott, köztük a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb forgatókönyv Filmfare-díját.

Helyszín: Indiai Kulturális Központ, 1025 Budapest, Búzavirág u. 14.

A vetítés ingyenes!

3Idiots6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiaikulturaliskozpont.blog.hu/api/trackback/id/tr465489193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása