Indiai Kulturális Központ

Az Indiai Kulturális Központ létrejöttének célja, hogy erősítse az India és Magyarország közötti kulturális kapcsolatot olyan elődök nyomán haladva mint Kőrösi Csoma Sándor, Rabindranath Tagore vagy Baktay Ervin. Elérhetőségünk: cultural.centre@indianembassy.hu vagy cultur@indianembassy.hu

Friss topikok

Állandó oldalak

Film: Egy szerda (A Wednesday, 2008)

2013.05.28. 11:34 Indiai Kulturális Központ

2013. június 7. 18:00

Rendezte: Neeraj Pandey
Szereplők: Naseeruddin Shah, Anupam Kher, Jimmy Shergill, Deepal Shaw, Aamir Bashir
Hang: hindi, felirat: magyar
Műfaj: filmdráma
Hossz: 104 perc

Egy áltagos szerdán Prakash Rathod rendőrtiszt telefonhívást kap egy ismeretlentől, aki öt bombát helyezett el Mumbai leglátogatottabb helyein, és azok felrobbantásával fenyeget, amennyiben nem adnak át neki négy fogva tartott terroristát. A rendőrtiszt komoly dilemma elé kerül, hogy elengedje-e a terroristákat, vagy kockáztassa sok száz ember életét. Eközben emberei elkeseredett küzdelmet folytatnak, hogy felderítsék a titokzatos telefonáló hollétét.

Az indiai filmipar két színészóriását szerepeltető kisköltségvetésű film egyformán nagy sikert aratott a kritikusoknál és a közönségnél. Az elsőfilmes író-rendező munkája számtalan díjat és jelölést kapott, és tamil és telugu változat mellett még amerikai remake-et is készítettek belőle.

Helyszín: Indiai Kulturális Központ, 1025 Budapest, Búzavirág u. 14. 

A vetítés ingyenes.

wednesday.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiaikulturaliskozpont.blog.hu/api/trackback/id/tr655328986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása